keskiviikko 28. elokuuta 2013

Paluu kesätauolta

Vihdoin ja viimein, koulut alkoivat. Kuulostaa ehkä kummalliselta, mutta minulla ei ollut kesällä aikaa kirjoittaa tänne. Valitettavasti siis blogi oli jonkinaikaa kesätauolla. Tässä siis lyhyesti kesän aikana tapahtuneesta:

Kesän aikana meidän hamsulassamme on tapahtunut paljon. Java ja Fantti saivat poikueet, nelipäisen G-poikueen ja F-poikueen johon syntyi jopa 9 poikasta. Kumpiakaan en tietenkään tajunnut kuvata ennen pesästä lentoa, mitä nyt on muutama kuva kotiin jääneistä... Näillä näkymin kaikki ovat löytäneet kodit. Alkukesästä kotiutui myös pieni pks creme naaras Iona.

Iona
Kotiin jäänyt pk luonnonvalkoinen naaras Gianna Ginevra
F-poikue

G-poikue


Kävimme nyt loppukesästä myös kahdessa näyttelyssä! 17.08. oli PiNa ry:n näyttely Lempäälässä ja 24.08. oli KSKJJH ry:n näyttely Lappeenrannassa. Mitään sen suurempaa menestystä ei tullut kummastakaan näyttelystä muille kuin Klausille, Lempäälässä Klaus oli S4 tai S5 + sert ja PLH4 tai PLH5, Lappeenrannassa hän sai uml:ssa turkki-kuman. :) Ei tietenkään saa unohtaa näyttelyistä kotiutuneita - lk hopeanharmaa uros Picus ..? alias Voro (muuttaa sijoituskotiin) ja vkh talvikko uros Tarinan Punarautias alias Pulla.

Klaus


Pulla
Voro

Koska ei ole hyviä uutisia ilman huonoja, hamsulassamme myöskin nukkui yksi nuori herra pois... Ainoa kiinarini Rufus lähti sateenkaarisillalle turhan aikaisin. Ei hän ehtinyt edes vuotta täyttää...Näin yleisesti hamsterit ovat voineet hyvin, he ovat syöneet paljon marjoja ja vihanneksia joita noudimme maalta. Mitään sen kummempaa ei ole tapahtunut, Sienna edelleen hämmästyttää älyllään ja Pulla lyllertää juoksupyörässään. Meillä oli noin kuukauden ajan hoidossa Even ihana hopsu naaras Dahlia.

Endi
Lumikki
Eve
Dahlia
Leo

Loppuun vielä pari sanaa koirista - olimme tosiaan Bensonin kanssa hevos-/ koiraleirillä. Oletan että Bensonkin tykkäsi, sillä hän sai siellä muutaman uuden kaverin ja sai olla irti koko viikon. Ines on voinut koko kesän hyvin, jospa vielä olisi vaikka viisi vuotta edessä! :3 Toivotaan, Ineshän nimittäin täyttää ensi keväänä 16 vuotta.

Ines
Benson

Benson ja Taiga


Tulevia postauksia saa toivoa! ;)

2 kommenttia: