maanantai 6. tammikuuta 2014

Uusi perheenjäsen, Vantaa 7.12. ja arvonta!

Tämä blogi täytti vastikään vuoden. Vuodessa ehtii tapahtua paljon. Kuitenkaan yhdestä merkittävästä tapahtumasta en ole ehtinyt blogissa kertomaan. Meille tuli joulukuun 16. kolmas koira.

Olemme perheen kesken puhuneet jo pidemmän aikaa kolmannesta koirasta. Olimme miettineet monia eri rotuja, kävimme kasvattajia läpi, ehdimme jopa käydä tapaamassa yhtä kasvattajaa ja tämän koiria ja pentuja. Katsoimme myös eri rescueyhdistyksien sivuilta, jos vaikka se oikea löytyisi. Lokakuussa löysin Espanjan katukoirien sivuilta pienehkön uroksen. Keskustelimme tästä kotona ja soitimme yhdistykselle useampaan kertaan kunnes lopulta päätimme varata hänet.

Basil Espanjassa (c) Espanjan katukoirat ry

16. joulukuuta menimme kentälle odottamaan Espanjasta saapuvaa konetta. Benson oli mukanamme, Ines taas jäi kotiin nukkumaan. Noin klo 13 koirat tulivat bokseissaan ja tapasimme Basilin ensimmäistä kertaa.

Koirat bokseissaan Malagan lentokentällä (c) Espanjan katukoirat ry

Basil kavereineen Malagan lentokentällä (c) Espanjan katukoirat ry

Basil ja Benson tapaamassa ensimmäistä kertaa (c) Espanjan katukoirat ry

 Tänään kotiutumisesta tulee kolme viikkoa täyteen. Basil osaa istua käskystä ja nyt herra ottaa jo hienosti kontaktia, kynsiäkin saa leikata ilman mitään mutinoita. Luoksetulonkin hän osaa, mutta siinä on vielä hiomisen varaa. Tammi-/ helmikuussa olisi tarkoitus käydä Basilin kanssa arkitottiskurssi ja Bensonin kanssa rallytokokurssi. Odotankin niitä molempia jo innolla. :3Benson ajalta jolloin oli vielä luntaHamsterit viettivät joulua ja vuodenvaihdetta rauhassa, huolimatta siitä, että meillä oli jouluna käymässä siskoni brasilianterrieri Milo. Joulun ja vuoden 2014 kunniaksi hamsterit söivätkin herkkutikut, omenaa, ruusukaalia, kuivattua porkkanaa ja tekemiäni keksejä. Lisäksi Lumikki, Hugo, Endi ja Musca saivat joululahjoiksi Karlie Seesaw-kiikkulaudat samalla kun koirien tilaus tuli Peten Koiratarvikkeesta. (Hamstereista kuvia lähipäivinä)

Vantaan Grand Galasta tiivistettynä sen verran, että siellä tuli taas nähtyä paljon tuttuja, mm. Jenniä, Veeraa, Viiviä ja Tinjaa. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa, kiitos seurasta. <3 Meille kotiutui Vantaalta Jenniltä pikkuinen pks soopeli naaras Syrena, tutummin Musca. Klaus oli yllätyksekseni uml-luokassa S1 sertillä ja BIS5 sekä lemmikissä PLH5 valmistuen hamsulan ensimmäiseksi Valiolemmikiksi! Lemmikistä myös Sienna sai kuman, sekä kääpiöissä Hamlet oli PLH5.

Musca

Sen pidemmittä puheitta, vuoden ikäisen blogin kunniaksi arvon 15e lahjakortin Candycane-verkkokauppaan. Kommentoi alle nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Arvonta suoritetaan 16. tammikuuta 2014. Otan voittajaan yhteyttä sähköpostin kautta.

9 kommenttia: