maanantai 20. toukokuuta 2013

Koteja etsimässä...

Valitettavasti henkilökohtaisista syistä eläimet muuttavat isältä äidille, ja äiti on määrittänyt maksimimääräksi 12 hamsteria. Tästä johtuen uusia koteja etsii Cia ja sijoituskoteja etsivät Minig ja yksi Even poikasista. (päivitetty 20.05.-13)

Cia on myös kesy rouva, joka sopii vaikka petteilemään. Ulkomuotoon ei käy, sillä hänellä on knikki. Cia tykkää juoksennella vapaana. Hän on pk karamelli ja iältään ~9kk

Minig on aika kesy herra, joka pitää niin juoksemisesta kuin kiipeilemisestä. Näiden lisäksi hän jyrsii pahvia ja puuta, eli tekeminen ei häneltä ainakaan lopu heti. ;) Elämäniloa täynnä oleva pikkumies, joka puhkuu tarmoa ja touhuaa vaikka kellon ympäri. Hän on pk hopeanharmaa ja ikää on ~3kk.

Even poikanen Eva Euphrosynê, lk ps creme valkotäpläinen on 2kk vanha. Äärettömän sympaattinen pikku tyttö, vaikka lapsiperheeseen. :D

Kuvia löydätte sivuilta tai saatte niitä sähköpostilla.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä osoitteeseen bensonfani(at)gmail.com ja kerro itsestäsi! Hamsterit asuvat Espoossa. Vain parhaisiin koteihin, asialla ei ole kiire.

Muutosta huolimatta yritän pitää kasvatusta yllä, joten osa etsii välillä sijoitus- ja eläkekoteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti