sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Ruokapostaus

En ole pahemmin esitellyt hamsulaani, huolimatta siitä että olen hamsuja kuvannut ja niistä höpissyt. Johtuen siitä että hamsulasta paloi eilen lamppu, en voinut kuvata asumuksia. Saatte siis tyytyä ruokapostaukseen, hamsulapostaus tulkoon myöhemmin. Kaikki kuvat eivät ole uusia!

Meillä hamsterit syövät siemenseoksena Rapunzelin HamsteriMixiä höystettynä pähkinöillä ja auringonkukansiemenillä. Tätä olen syöttänyt heille jo pidemmän aikaa ja kaikki ovat tykänneet. Huolimatta siitä, että siemenseoksessa on suht. paljon pellettejä, harvemmin mitään jää syömättä.


Tuoreita hamsterit syövät vähintään kolmesti viikossa/ joka toinen päivä. Tuoreina he syövät hedelmiä, vihanneksia, marjoja, erilaisia puuroja ja soseita, juureksia, lihaa, kalaa, kananmunaa ja välillä myös pastaa ja riisiä. Lisään yleensä soseisiin, puuroihin ja riisiin rypsi-/ oliiviöljyä. Tuoreiden sisältö riippuu myös vähän siitä, minkä ikäinen hamsteri on ja kuinka leveä hamsteri on. ( :D )

Päärynöitä, kesäkurpitsaa ja paprikaa
Lumikki ja päärynä
Java ja mysteerimössö
Riisiä, paprikaa, kananmunaa, parsakaalia ja saksanpähkinä
Mysteerimössö I
Mysteerimössö II ja lanttua? (En muista reseptiä, mutta k.o. mössön takia hamsula haisi järkyttävältä...)
Pinaattia, riisiä ja puolukoita

Lisäksi he saavat välillä joitain herkkuja, kuten kuivattua kalaa, koiran-/ kissannapuja, kuivattuja hedelmiä ja erilaisia pähkinöitä. Välillä hamsut saavat myös keksejä ja kuivattua leipää.


Tässä vielä kuvia hamstereista lähes kuvattoman ruokapostauksen lisäksi. :3

Hugo on kasvattanut pulisongit <3

Even mielestä joulukuvien otaminen on vielä aivan liian aikaista...
F-poikueen Fina Fioralba eli Dewi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti