sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Kuulumisia kuukauden ajalta

Blogi on taas huokunut hiljaisuuttaan jonkin aikaa. On ollut kiireitä eikä eläinten hoidon lisäksi ole ehtinyt kirjoittaa mitään. Kuukaudessa on kuitenkin ehtinyt tapahtua jo paljon, joten tässä siis pitkähkö selostus tapahtuneesta:

Ensinnäkin, eläinmäärään on tullut pieniä muutoksia, Veeran aloittaessa kasvatuksen uudestaan annoin hänelle muutaman eläimen kasvatukseen. Kuitenkin pyrin nyt pitämään eläinmäärän tästälähin 8-12 hamsterissa. Käsiin jäänyt poikanen Fina Fioralba muutti Annelle ja yllätyksekseni myös isäni halusi itselleen lemmikkihamsterin, joten Eleni Eleftheria 'Muru' muutti hänelle viettämään lellikin elämää. Perheeseemme on myös tullut uusi pikkuruinen perheenjäsen.

Muru nuorempana

Fina Fioralba, nyk. Taisto

Olemme käyneet myöskin näyttelyssä. 27.10. oli näyttely Lahdessa, jonne olin ilmoittanut Endin, Hugon, Even, Pullan, Karan, Klausin ja Dewin (Fina Fioralba). Arvosanat olivat H (hyvä) - ERI (erinomainen), eli voi kai sanoa että meni hyvin. Pulla sai ulkomuotoluokasta kuman kokonaisuudesta ja lemmikkiluokassa hän oli PLH2, Kara taas PLH4. Näyttelyssä tuli myös pitkästä aikaa nähtyä paljon ihania ihmisiä, kiitoksia siis kaikille seurasta! Samalla tuli kokeiltua leikkimielisesti tuomarina oloa tuomaroituani parikisan ja hamstrauskisan. Ja tosiaan, kuten aikaisemmin myös mainitsin, meillä on uusi perheenjäsen. Näyttelystä kotiutui pikkuinen sijoitusuros Martinalta, safiiritalvikkouros Hamlet.

Hamlet

Pulla pähkinäsaaliinsa kanssa

Pullava <3


Tulossa on vielä useampia näyttelyitä tänä vuonna. Olemme taas tulossa SHY:n ständille Lemmikkimessuille ja siellä järjestetään lemmikkiluokat hamstereille, jonne aion ilmoittaa muutaman. Olemme myös tulossa Grand Galaan joka järjestetään Vantaalla. Valitettavasti PiNan pikkujoulunäyttelyyn en pääse, vaikka olin ehtinyt jo ilmoittaa hamstereita. Onnekseni Viivi lupasi kuljettaa muutaman hamsterin paikalle, kiitos hänelle siitä!

Päässäni on myös pyörinyt pitkään ajatus kasvatuksen hiipumisesta. Kasvatus ei kuitenkaan lopu, vaikka poikueita saattaa tulevaisuudessa tulla hieman harvemmin. Suurimpana syynä tähän on lähinnä se, että kotoota muuttaessani minulla ei todennäköisesti ole varaa pitää koirien lisäksi kovinkaan montaa hamsteria. Kuten lähes kaikki joilla syntyy poikasia, suunnittelen kaikki yhdistelmät sillä periaatteella, että niistä jäisi edes yksi poikanen kotiin. Olen kuitenkin jo suunnitellut muutaman poikueen, joista päivitän vähintäänkin Poikueet-sivulle. Ensimmäisenä näistä voi odottaa yhdistelmää Gianna Ginevra - Yam Yam's Blood Brother, josta odotetaan poikasia joulun aikaan.


E - poikuen naaraita

Heli Kajo - poikueen muksut murkinoimassaAloin myös jo tylsyyksissäni miettimään nimiä poikasille ja päätin pitäytyä samaisessa kaksiosaisessa kreikkalaisessa/ italialaisessa nimiteemassa. Mitä mieltä olette? Tässä niistä muutama:

Naaraat:

Hestia Hosanna
Hêrâ Harmonia
Heléne Herodias
Hanna Hemera

Urokset:

Habel Hananios
Hades Hyakinthos
Herodes Halladios
Henoch Herakleides

Vielä näin yleisesti kuulumisista, hamsterit voivat oikein hyvin. He yhä riehuvat samloissaan entiseen malliin. En ole kovinkaan paljon heitä kuvannut, joten uusia kuvia ei juurikaan ole. Bensonista sen sijaan on uusia kuvia, jotka löytyvät postauksen lopusta. Hän kävi myöskin eläinlääkärissä keskiviikkona anaalirauhasten takia, jossa selvisi toisen niistä olevan tulehtunut. Näinollen Benson sai antibiootit mukaansa. Hän oli kovin rauhallinen koko eläinlääkärikäynnin ajan ja on nyt toipumassa Ines seuranaan. Ines on voinut hyvin, ja nyt vanhennuttuaan hän on alkanut tulla sosiaalisemmaksi ja leppoisammaksi. Olemme jo muutamaan kertaan käyneet Ineksen kanssa koirapuistossa leikkimässä muiden koirien kanssa ja on vaikuttanut siltä, että voimme alkaa käydä siellä useamminkin!

Ines huopansa sisällä

Ehdin myöskin tilata koirille Peten Koiratarvikkeesta ruokaa ja ihanat Hurtta Lifeguard hihnat. Kaikki te jotka suunnittelette tilaavanne lemmikeillenne (erityisesti koirille tai kissoille) jotain netistä, suosittelen! Laitoin tilauksen menemään yöllä, josta seuraavana aamuna tuli viesti paketin lähettämisestä ja sitä seuraavana paketin saapumisesta perille. Lähetys on siis nopeaa ja valikoimat ovat laajat. Mikä parasta, siellä on myös usein tavaraa tarjouksessa. Harmikseni en kuitenkaan löytänyt sieltä myynnistä Rukka-pantoja, joten noudin moiset Mustista ja Mirristä.Perheessämme on myös keskusteltu kolmannesta hieman suuremmasta karvalapsesta. Kävimme tänään
tutustumassa meitä kiinnostavan rodun edustajiin, mutta siitä kerron lisää vasta myöhemmin.. ;)

Lopuksi teille on vielä kuvia. :3
Serafiman suloistakin suloisempi Fanny :3


Luna :3

<3


Puistossa vastaan tullut lagotto :3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti