lauantai 23. marraskuuta 2013

Lemmikkimessut

Tälläkin kertaa, olemme lemmikkimessuilla. :) Sovimme Tinjan kanssa jo viime huhtikuussa tulevamme ständille, joten nyt lemmikkimessujen ollessa tänä viikonloppuna, Tinja tuli meille perjantaina. Tänä aamuna heräsimme aikaisin, halusimme kuitenkin ehtiä messuille hyvissäajoin. Otimme mukaan Klausin ja Tinjan hamsterit Hilbertin ja Mian.

Mia

Olimme perillä jo yhdeksältä. Saimme liput vihdoin puoli kymmeneltä, jolloin keräsimme boksit ja lähdimme ständille. Perillä olivatkin jo Sarita ja Jonne, sekä meidän kanssamme samaa matkaa tulivat Veera, Jarmo ja Janetta. Järjestelimme pöydät ja tadaa - pian lemmikkimessut alkoivatkin.

Istuskeltuamme muutaman tunnin ständillä, lähdimme kiertämään messuja. Löysimme Tinjalle ihanan satiini dutch hiiriuroksen. Minä löysin myös ihanan sunglow viljakäärmeen, mutta se ei sentään lähtenyt mukaan. Löysimme myös tavaraa hamstereille ja koirille.


Loppupäivä meni kovin nopeasti. Aika ständillä meni odotettua nopeammin ja pian lähdimmekin takaisin kotiin. Huomenna palaamme takaisin ständille, mutta sen lisäksi tuon muutaman hamsterin Suomen Lemmikkikanit ryn järjestämään näyttelyyn. Mukaan lähtevät Eve, Hugo, Klaus, Kara ja Pulla, sekä ständille lähtevät Sienna ja Hamlet. Tulkaa moikkaamaan, SHY ja ESKJY löytyvät osastolta 5F 1!

ESKJY:n ständi, vieressä SHY:n ständi, josta en löytänyt toistaiseksi kuvaa

Sunnuntaina paikalle saapuivat myös Viivi ja Veera ja otin ständille mukaan Bensonin. Veeralle tuli Lavella's kanilasta pikkuinen poika Ilpo. Näyttelykään ei mennyt huonosti, Klaus oli lemmikkisyyrialaisten PLH1 ja lopulta BIS2 ja Pulla oli lemmikkikääpiöiden PLH4. Onnittelut myös Viiville ja Viivin talvikolle, joka oli BIS1. :3 Sunnuntain messuilta tuli myös ostettua eläimile lisää krääsää, ei tosin (onneksi) niin paljon kuin lauantaina. :D Kaikenkaikkiaan messut olivat kivat, kiitos kaikille juttuseurasta!

Ilpo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti