sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Jyväskylä 13.04.

Näyttelystä kotiuduttu! Tällä kertaa eivät eläimet mitenkään kummemmin menestyneet, muuten kuin että Hugo sai KuMan yleisvaikutelmasta. :3 Eläimiä tuli ilmottua yllättävän vähän, vain 5, Hugo, Rio, Malaco, Cardo ja Rufus. Erityisesti olen ylpeä Rufuksesta, sillä vaikka hän olikin ensimmäinen kääpiö meidän hamsulastamme joka meni näyttelyyn, hän sai EH:n! :3 Jälkeenpäin kaduttaa, sillä ilmoitin suurimman osan heistä heti ilmoittautumisten auettua. Kuten voi jo arvata, eläimillä oli siis paljon aikaa pudottaa turkkia ja vaihtaa lihakset läskiin. (olen vahvasti sitä mieltä, että hamstereillani on joku salaliitto minua vastaan) Olisin halunnut ilmoittaa vielä Lumikin muiden lisäksi, mutta se tuli mieleen liian myöhään.


Tulimme näyttelypaikalle klo 10, sillä näyttelyn alkamisajankohtaa myöhäistettiin. Alussa oli vähän sähläystä, sillä onnistuin kadottamaan numerot muutamaan kertaan, mutta hamsterit pääsivät kuitenkin pöydille ajallaan. Koko päivä menikin muiden kanssa puhuessa tai muuten vain palloillessa ympäri näyttelypaikkaa. Jouduin myös hyvästelemään ihanan lk norre uroksen, joka oli meillä lainassa. <3

Jopa 2 kasvattia löysi kodin näyttelystä, eivätkä meille ehtineet palatakkaan. Bolt Boanerges, lks kyyhkynharmaa vn muutti Kajaaniin Evelle ja Charlotta Chiarina, pk creme muutti Lahteen Jennille. Pk creme herra Poika Jota Rakastan jäi kuitenkin koditta, joten hän jatkaa sijoituskodin etsimistä Espoossa. (vink vink) Valitettavasti jouduin lähtiessä jättämään muutaman myytävän syrkin kotiin, kiitos boksipulan. Tästä huolimatta, Jasper sai uuden kodin Viivin luota ja Vincent muuttaa siskolleni Jyväskylään. Viiville tuli Jyväskylästä myös pkrs suklaa Tuikku. Minulle tuli mukaan jo pidempään kaipailtu pk creme poitsu, Picus ..?, toistaiseksi nimetön herra.

Uutukainen <3
Poika Jota Rakastan, pk creme

Jyväskylään tuli myös kuskailtua eläimiä, Katille robo, Janetan siskon hamsterit ja Tinjalle syrkki. Takasin Helsinkiin tarttui monta Veeran eläintä, lk musta naaras jonka ristin Riiviöksi (pahoittelut Veera... :D), kaksi roboa ja laikukas kinkki. Mukana kulki myös lk soopeli Renpopo.

Kiitokset vielä kaikille mukavasta päivästä ja Elsalle ja Viiville kiitokset mukavasta viikonlopusta!

Viivin Tuikku
Veeran suurempi robo...

...ja sen puolikas.
Veeran kinkula <3
Riiviö

Vino pino bokseja

Renpopo
Lopuksi vielä älyttömän ällöt E-poikaset <3
Eleni Eleftheria, lk normaali

2 kommenttia:

  1. Olipa kiva, kun annoit blogin osoitteen, sillä tää vaikuttaakin niin kivalta, että pakkohan tätä on alkaa seuraamaan ;) Kivasti iiiihania kuviakin täällä on ♥ Toivottavasti siis jaksat vaan ahkeraan päivitellä tätä, jotta saa sitten niitä päivityksiä lukea ;)

    Aurinkoterkuin,
    Jonna

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos! :) Pyrin päivittämään blogia mahdollisimman usein, mahdollisuuksien mukaan. :)

    VastaaPoista