tiistai 16. huhtikuuta 2013

Muutto

Nyt kun eläimet muuttavat äidilleni, vaatii asuntokin uutta järjestystä. Ottaen huomioon, että hamstereita muuttaa 13, kyseessä ei ole 'pistetään asumus kirjoituspöydälle'- prosessi. :D Vaikka tähän mennessä eläimet ovat asuneet terroissa, päätimme vaihtaa kaikkien asumukset samloihin. No, ainakin melkein, mutta Bruno, Hugo tai Emmet muuttaa 112cm terraan. Kotia etsivät hamsterit asuvat toistaiseksi isäni luona.

Olen ehtinyt jo modata 7 samlaa, eli enää 6 jäljellä. En ole vielä varma miten laitan verkot, mutta ajattelin avata lopuista sekä sivun että osan kantta kiipeilyhärpäkkeiden ripustamiseksi. Mitä mieltä olette? Lupasin myös modata ystävälleni 2 samlaa.

Ajattelin myös, että ensi kuussa voisin katsoa joitain uusia virikkeitä hamstereille. En vielä tiedä mitä, mutta enköhän löydä jotain Candycanen sivuilta.

Halusin vielä erikseen kiittää Viiviä näin netin välityksellä, sillä hän suostui ottamaan tämän päättömän hamsterilauman hoitaakseen matkani ajaksi. Harva suostuu kaitsemaan 13 hamsteria, joten tiedossa oleva hoitopaikka on korvaamaton apu. KIITOS VIIVI! <3


Ps. Pahoittelut sekavasta postauksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti