sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Poikaset miltei 2 viikkoa!

Aika rientää ja Even muksujen silmien pitäisi avautua jo huomenna. :3 Kuvia heistä on toidella vähän, mutta huomenna otan niitä senkin edestä! Lapsosista kaikki 10 ovat jäljellä ja hyvin syöneitä hamsterinalkuja. Ehkä liiankin, sillä mamma harvoin näyttäytyy pesän ulkopuolella. Pähkinöitä poikaset ovat kuitenkin käyneet anastamassa ruokavarastosta, kun Eve on hetkeksi kääntänyt selkänsä... :D Ainiin, 3 poikasta vapaana vielä vink vink ;)

Muutkin hamsut voivat hyvin, vaikkakin Rio alkoi rastoittamaan turkkiansa juuri ennen näyttelyä... Nyt sitä on harjailtu aktiivisemmin. Bruno on hieman lihonut ja juoksee edelleen aktiivisesti juoksulautasessaan. :3 Niin ja Lumikki jäi taas tyhjäksi... Todennäköisesti astutan hänet vielä kerran, mutta se on sitten viimeinen kerta. Emmetkin voi ihan hyvin, vaikkakin vanha herra kyllästyi jo cashewpähkinöihin. :D 

Vielä koirista juttua! Benson ja Ines palasivat tänään lomaltaan Nurmijärveltä ja Ines söi hänelle tehdyn riisi-porkkanaraaste-kana kakkunsa. Myös Benson sai siitä pienen palan. Mummoni oli vielä ystävällinen ja trimmasi Bensonin, joten hänen turkkiansa ei tarvitse ihan heti leikellä. :) Lopuksi kuvia:


Vähän vanhempi kuva, haaaaaukotus <3
Vauvoja <3
Lumikki väsähti :3
Emmet
Rio :)
Hugo :3<3
Ines
Inkun synttärikakku
Bensonia hymyilytti ja aivastutti <3
Ensin herkuteltiin kakulla...
...ja sitten mentiin nukkumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti